"8 Sebab Mengapa Buku Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar adalah Sumber RUJUKAN UTAMA untuk Mempelajari Cara Memulakan dan Menjalankan Perniagaan di Internet"

1. Buku Perniagaan Internet #1 Terlaris Di Malaysia

Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar merupakan buku perniagaan Internet paling laris di Malaysia! Sertai berpuluh ribu pembaca yang mengetahui cara menjana pendapatan maksimum melalui Internet.


*Kategori buku-buku kewangan dan perniagaan

Buku Rahsia Jutawana-Jutawan Internet Terbongkar adalah buku seumpamanya yang pertama sekali diterbitkan berbahasa Malaysia. Ia menjadi buku rujukan bagi berpuluh ribu peniaga Internet dan pakar industri.

2. Satu-satunya buku perniagaan Internet yang ditulis oleh seorang Jutawan Internet Malaysia

Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar ditulis oleh Irfan Khairi- Jutawan Internet Malaysia. Buku ini memuatkan maklumat-maklumat penting yang digunakan oleh Irfan Khairi sendiri dalam menjana pendapatan RM1,000,000 pada tahun 2002, pada ketika itu, beliau berumur 25 tahun.

Berbeza dengan buku-buku di pasaran yang lain, ataupun ebook yang dijual online, Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar ditulis oleh Irfan Khairi yang mempraktikkan teknik-teknik yang ditulisnya untuk memperolehi pendapatan berjuta ringgit.

Pastikan anda mendapat maklumat "first-hand" daripada pakar industri.

3. Lebih dari 10 tahun pengalaman perniagaan Internet dibukukan

Irfan Khairi berpengalaman dalam menjana pendapatan dari Internet dari keselesaan rumahnya dengan hanya menggunakan laptop (komputer riba). Pengalaman Irfan dalam bidang perniagaan Internet kini melebihi 10 tahun.

Melalui buku ini, Irfan kongsikan pengalamannya untuk memudahkan anda memahami perniagaan Internet. Irfan kini merupakan pakar perunding perniagaan Internet terutama untuk perniagaan kecil-kecilan.

4. Latar belakang pendidikan dan pengalaman dalam bidang Internet

Irfan Khairi mendapat ijazah Sarjana Muda Multimedia Design dari Stafffordshire University, United Kingdom.

Selepas mendapat ijazah, Irfan telah menerima tawaran bekerja di salah satu syarikat IT terbesar di Birmingham, Netmedia (UK) Ltd. Sebagai pereka sistem multimedia dan perunding Internet, beliau bertanggungjawab mereka cipta sistem pembelajaran Internet untuk sekolah-sekolah di United Kingdom yang dinamakan Learning Grid. Pada ketika ini, lebih dari 5,000 sekolah-sekolah di United Kingdom menggunakan sistem Learning Grid tersebut.

Pada tahun 2006, beliau di anugerahkan Certificate of Doctorate Business Administration, UK.

5. Pakar Internet Malaysia yang di gelar "Jutawan Siber" & "Jutawan Internet"

Kisah Irfan sering terpapar di media-media tempatan termasuk media cetak (Maskulin, Mingguan Wanita, Nur, Dewan Masyarakat, Dewan Ekonomi, Mingguan Malaysia, Berita Harian, Malay Mail, Harian Metro dan Kosmo) serta media penyiaran (RTM1, RTM2,TV3, Astro, 8TV dan TV9).

Selamat Pagi Malaysia...... Selamat Pagi Malaysia
Irfan Khairi "live" di Selamat Pagi Malaysia, TV1

Selamat Pagi Malaysia...... Selamat Pagi Malaysia
Irfan Khairi @ Towering Malaysians, 8TV News

Malaysia Hari Ini ...... Malaysia Hari Ini
Irfan Khairi "live" di Malaysia Hari Ini, TV3 bersama Nizal & Abby

Beliau juga adalah penulis kolum motivasi bagi majalah Maskulin: Takrif Terkini Lelaki Muda, terbitan Karangkraf serta mantan penulis kolum E-niaga bagi Dewan Ekonomi, terbitan Dewan Bahasa Dan Pustaka.

Media televisyen dan media cetak telah menggelarkan Irfan sebagai "Jutawan Internet" dan "Jutawan Siber" oleh kerana pendapatannya yang melebihi RM1,000,000 melalui perniagaan Internet dari rumah ketika berumur 25 tahun!

Pencapaian Irfan dalam bidang Internet tidak dapat dinafikan lagi. Anda perlu berhati-hati dengan maklumat-maklumat yang datangnya dari sumber-sumber yang meragukan oleh kerana maklumat yang anda terima mungkin menjejaskan peluang anda (kini terlalu banyak SCAM atau penipuan di Internet terutama dalam menjana pendapatan melalui Internet).

6. Cara penyampaian buku yang mudah difahami

Cara penyampaian buku yang mudah difahami dan tidak teknikal. Cara buku diolah untuk memudahkan sesiapa sahaja memahami walaupun mereka yang bukan dari latar belakang IT.

Olahan yang santai dan straight-to-the point yang boleh dipraktikkan oleh sesiapa sahaja yang berminat untuk memulakan dan menjalankan perniagaan di Internet.

7. Penyampai workshop terlaris perniagaan Internet "Workshop Jutawan Internet"

Workshop Perniagaan Internet #1, Workshop Jutawan Internet sehingga kini telah berjaya membuka mata dan mengubah persepsi beribu-ribu peserta mengenai perniagaan Internet di Malaysia, Singapura dan Brunei.

Workshop Jutawan Internet yang sering sold-out, telah mendapat liputan berita utama termasuk Warta Perdana TV2 dan News @ 8TV.

"Kaedah berniaga yang ditunjukkan olehnya (Irfan Khairi) adalah amat berkesan. Teknik yang diajarnya telah kami gunakan untuk memberi pulangan berkali-kali ganda melalui laman web kami"

~Azizi Ali
Jutawan

Penulis terlaris buku-buku kewangan Malaysia #1 termasuk
"Lahirnya Seorang Jutawan" & "Jutawan dari Planet Jupiter""Penampilan dan persembahan saudara Irfan yang tidak terlalu konservatif dan tidak terlalu teknikal memudahkan workshop ini difahami walaupun peserta bukan yang arif dalam bidang IT...

Dengan 'passion' dan sikap keterbukaan terhadap ilmu dan pendekatan yang baru, sesiapa pun boleh berjaya"

~Manan Ngah
S.M.T, A.M.T, P.P.N
Ahli muzik & Penggubah lagu"Pada hakikatnya, walaupun saya telah membaca buku Irfan, masih banyak saya pelajari dan fahami mengenai perniagaan Internet melalui workshop ini! Kini saya melihat segalanya dengan lebih jelas lagi.

Keputusan saya untuk memandu 7 jam dari Kota Bharu ke Kuala Lumpur untuk turut menyertai adalah keputusan yang amat tepat! Saya BERSEMANGAT! ...dan kini memandang jauh ke masa hadapan yang lebih cerah!"

~Razzi Rahman
Usahawan

Pelakon & Penyanyi popular 90-an
"Rambulan Kesiangan" & "Syakila""Berbekalkan tips-tips praktikal yang diberikan, kini bisnes internet saya telah menjadi kenyataan! Lebih hebat lagi, saya berjaya memperolehi pendapatan melebihi RM1,000 dalam masa 30 hari selepas laman web saya dilancarkan- dan ini hanya merupakan kerja sambilan dari rumah!"

~Tazilan Ibrahim

www.ideaBISNESluarbiasa.com

8. Buku penulis tempatan pertama yang dilancarkan di Oxford, United Kingdom!

Buku Secrets of Internet Millionaires Revealed oleh Irfan Khairi telah dilancarkan di Oxford, United Kingdom pada 31hb Oktober 2006 disaksikan oleh Tan Sri Elyas Omar, Dato Abdul Rahman Bakar (Timbalan Menteri Sumber Manusia) dan juga The Mayor of Oxford.

Ia merupakan kali pertama buku tempatan di lancarkan di United Kingdom!

Bekerja dari rumah dan memperolehi pendapatan RM1,000,000 tidak lagi mustahil!

... dan jika 8 sebab di atas tidak mencukupi dan anda memerlukan seorang pakar tanahair untuk meyakinkan anda, baca apa Pakar Kewangan #1 Malaysia dan penulis buku-buku kewangan terlaris, Azizi Ali katakan mengenai buku Irfan: Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar dan Secrets of Internet Millionaires Revealed...

"Buku hebat ini senang dibaca, mudah di faham dan lebih pentingnya boleh membantu pembaca untuk berjaya di dalam Internet. Irfan juga melakukan apa yang ditulisnya- he walks the talk. Saya tahu kerana saya sendiri adalah pelanggan Irfan melalui Internet (sebelum mengenalinya)!"

~Azizi Ali
Jutawan

Penulis terlaris buku-buku kewangan Malaysia #1 termasuk
"Lahirnya Seorang Jutawan" & "Jutawan dari Planet Jupiter"


"Ternyata tips yang dikongsi Dr Irfan sangat bermanfaat buat kami sekeluarga sebagai "homeschooler" (suami dan saya adalah pereka design grafik sepenuh masa di rumah sejak tahun 2002 serta mentor kepada anak-anak).

Alhamdulillah, setelah membaca & diadaptasikan secara konsisten sejak bulan Jun 2007 hingga kini, pendapatan bulanan kami telah meningkat dengan mendadak.Ini adalah bukti bahawa pendapatan memang boleh dijana hanya dari rumah. Kami sangat gembira dengan perubahan ini dan merapatkan lagi hubungan kekeluargaan kami. Terima kasih IK!"

~Hafiza Abd Rahman (mamafiza)
Homeschooler Advocate@Speaker/Web Designer
www.littlekittle.com


Dapatkan buku Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar oleh Irfan Khairi hari ini pada harga RM40.00


RM40.00 sahaja

HARAP MAAF. OLEH KERANA TERDAPAT PERMINTAAN YANG SANGAT TINGGI ATAS BUKU "RAHSIA JUTAWAN INTERNET TERBONGKAR", KAMI MENGALAMI KEHABISAN STOK! KAMI AKAN KEMASKINI ANDA APABILA BUKU TERBARU PERNIAGAAN INTERNET IRFAN KHAIRI DITERBITKAN TIDAK LAMA LAGI!

Sebagai alternatif, dapatkan Pakej Belajar dari Rumah
Perniagaan Internet di sini

Sila pilih cara bayaran di bawah:
Kad kredit, Online banking, Bank In, Mesin ATM,
Wang pos atau Kiriman Wang


1. Bayaran Kad Kredit

MC...Visa

 • Pesanan kad kredit kami adalah 100% selamat.

 • buku akan dipos dalam masa 48 jam selepas pesanan untuk memastikan anda menerima buku tersebut dalam masa terdekat.

 • Penghantaran dilakukan melalui kurier Pos Ekspres - Cepat dan selamat. Pos Ekpres menjanjikan penghantaran di dalam zon penghantaran dalam masa 1-3 hari*.

 • Anda dapat menyemak status penghantaran buku melalui tracking number secara online

 • Kos penghantaran PERCUMA! Tiada kos tambahan dikenakan untuk penghantaran ke Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

Sistem bayaran kami adalah 100% selamat (100% secure server) dan anda tidak perlu risau mengenai keselamatan pesanan melalui online.

PENTING: Untuk keselamatan tambahan, buku hanya akan dihantar ke alamat penyata kad kredit anda (alamat yang di gunakan untuk kad kredit anda. Sekiranya anda ingin buku di hantar ke alamat lain daripada alamat kad kredit anda, sila gunakan Wang Pos)


2. Bayaran Online Banking
(Maybank2u / CIMB Click dll)


 • Buku akan dipos dalam masa 48 jam selepas kami menerima transfer anda untuk memastikan anda menerima buku tersebut dalam masa terdekat.

 • Penghantaran dilakukan melalui kurier Pos Ekspres - Cepat dan selamat. Pos Ekpres menjanjikan penghantaran di dalam zon penghantaran dalam masa 1-3 hari*.

 • Anda dapat menyemak status penghantaran buku melalui tracking number secara online

 • Kos penghantaran PERCUMA! Tiada kos tambahan dikenakan untuk penghantaran ke Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

3. Bayaran Bank-in atau ATM
(Ke akaun bank CIMB)


 • Buku akan dipos dalam masa 48 jam selepas kami menerima transfer anda untuk memastikan anda menerima buku tersebut dalam masa terdekat.

 • Penghantaran dilakukan melalui kurier Pos Ekspres - Cepat dan selamat. Pos Ekpres menjanjikan penghantaran di dalam zon penghantaran dalam masa 1-3 hari*.

 • Anda dapat menyemak status penghantaran buku melalui tracking number secara online

 • Kos penghantaran PERCUMA! Tiada kos tambahan dikenakan untuk penghantaran ke Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

4. Bayaran Wang Pos atau Kiriman Wang

 • Buku akan dipos dalam masa 48 jam selepas wang pos diterima untuk memastikan anda menerima buku tersebut dalam masa terdekat.

 • Penghantaran dilakukan melalui kurier Pos Ekspres - Cepat dan selamat. Pos Ekpres menjanjikan penghantaran di dalam zon penghantaran dalam masa 1-3 hari*.

 • Anda dapat menyemak status penghantaran buku melalui tracking number secara online

 • Kos penghantaran PERCUMA! Tiada kos tambahan dikenakan untuk penghantaran ke Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.HakCipta terpelihara 2010 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik. TERMS & CONDITIONS PERNIAGAAN INTERNET