"Cara Memulakan Perniagaan Internet
yang Menguntungkan dari Rumah-
dalam Masa 7 HARI!"*


Pelajari kaedah berkesan untuk menjual produk dan perkhidmatan di Internet dari keselesaan rumah anda.

* Workshop Perniagaan Internet & bantuan dan bimbingan selama 1 tahun #1 PALING LARIS di Malaysia yang TERBUKTI menghasilkan PALING RAMAI Usahawan Internet Malaysia yang berjaya!Ruang @ IKSB
Mutiara Damansara
(berhampiran dengan Curve/Ikea)
Ahad 28hb September 2014
9.00 pagi - 5.30 petang

**Workshop TERAKHIR 2014!**

 

"Tidak seperti pakar perniagaan Internet yang lain, Irfan Khairi melakukan apa yang diajarnya untuk menjana pendapatan dari rumah. Kaedah berniaga yang ditunjukkan olehnya adalah amat berkesan.

Teknik yang diajarnya telah kami gunakan untuk memberi pulangan berkali-kali ganda melalui laman web kami"

~Azizi Ali
Jutawan
Penulis terlaris buku-buku kewangan Malaysia #1

Buat kali pertama, jutawan Internet muda Irfan Khairi membongkarkan rahsia membina perniagaan di Internet melalui siri workshopnya. Irfan telah memperolehi pendapatan RM1,000,000 ketika berumur 25 tahun ...dan kesemuanya dilakukan dari keselesaan rumah!

Beliau menggunakan kepakaran beliau dalam mencipta/mendapatkan produk dan perkhidmatan - dan kemudian menjualkannya di Internet untuk pasaran berjuta-juta pengguna Internet di dunia.

Irfan Khairi merupakan penulis buku terlaris di pasaran "Rahsia Internet.com: Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar" dan "Secrets of Internet Millionaires Revealed". Kisah beliau sering terpapar di media-media tempatan termasuk media cetak (Maskulin, Mingguan Wanita, Nur, Dewan Masyarakat, Dewan Ekonomi, Mingguan Malaysia, Berita Harian, Malay Mail, Harian Metro dan Kosmo) serta media penyiaran (TV1, TV2,TV3, 8TV, TV9 dan ASTRO).

Beliau juga adalah penulis segmen motivasi bagi majalah lelaki popular MASKULIN: Takrif Terkini Lelaki Muda, segment bisnes bagi majalah muslimah popular NUR terbitan Karangkraf, majalah islamic SOLUSI terbitan Telaga Biru, serta mantan penulis segmen E-niaga bagi Dewan Ekonomi, terbitan Dewan Bahasa Dan Pustaka.

Berikut adalah masalah yang mungkin
anda hadapi...

>> Anda ingin memulakan perniagaan di Internet untuk mendapat kebebasan kewangan bersama keluarga, tetapi tidak tahu landasan yang betul oleh kerana terlalu banyak SCAM di Internet yang bertujuan untuk menipu wang anda.

>> Anda ingin memulakan perniagaan Internet dari rumah, tetapi tidak tahu hendak menjalankan perniagaan apa yang menguntungkan.

>> Anda mempunyai idea produk untuk dijual di Internet tetapi takut produk atau perkhidmatan tersebut tidak mempunyai permintaan.

>> Anda ingin memulakan perniagaan di Internet tetapi... anda bukan seorang pakar IT! Anda tidak tahu membina laman web, meletakkannya di Internet serta tidak tahu cara menerima bayaran di Internet.

>> Anda ingin memulakan perniagaan di Internet tetapi anda risaukan kos memulakan dan menjalankan perniagaan di Internet adalah tinggi.

>> Anda ingin memulakan perniagaan di Internet tetapi perlu berhati-hati oleh kerana cara promosi yang salah akan menghancurkan peluang dan kredibiliti perniagaan anda dan amat sukar untuk mengembalikan kepercayaan orang ramai! - ini menjadi lebih teruk oleh kerana, anda sendiri tidak akan perasan di manakah silap anda.

>> Anda mempunyai idea produk atau perkhidmatan yang menarik untuk diniagakan di Internet, tetapi anda tidak tahu cara yang betul menjalankan perniagaan di Internet. Sekiranya pesaing anda meniru model perniagaan anda dan menggunakan cara yang betul berniaga di Internet, ini akan mengakibatkan anda di dalam kerugian!

Irfan Khairi akan mendedahkan kaedah-kaedah berniaga di Internet untuk anda dan memberi anda daya saingan yang hebat keatas pesaing-pesaing yang lain... dengan cara mudah, murah dan pantas.

Tip!

Irfan Khairi adalah penasihat perniagaan Internet yang membantu perniagaan dari rumah dan peniaga kecil-kecilan dalam menjual produk dan perkhidmatan dengan cara memperkenalkan strategi pemasaran Internet yang mudah dan murah.

Tidak seperti penasihat yang lain, Irfan mempunyai latar belakang dari segi pendidikan dan juga telah menerbitkan buku mengenai industri ini. Beliau juga telah memperolehi pendapatan melebihi satu juta ringgit melalui perniagaan di Internet.Chef Wan
Talk-show "Usik-usik bersama Chef Wan" TV9 bersama
penyanyi no#1 Malaysia, Siti Nurhaliza dan jutawan Internet Irfan Khairi
dalam perbincangan inspirasi, "Anak Melayu Jutawan".

Latar Belakang

Selepas menamatkan pendidikan di Staffordshire, Uniiversity UK, Irfan telah menerima tawaran bekerja di salah satu syarikat IT terbesar di Birmingham, Netmedia (UK) Ltd. Sebagai pereka sistem multimedia dan perunding Internet, beliau bertanggungjawab mereka ciptra sistem pembelajaran Internet untuk sekolah-sekolah di United Kingdom yang dinamakan Learning Grid. Pada ketika ini, lebih dari 5,000 sekolah-sekolah di United Kingdom menggunakan sistem Learning Grid tersebut.

Oleh kerana minat dan latar belakangnya yang mendalam dalam bidang Internet dan perniagaan, beliau memulakan perniagaannya sendiri di Internet secara sambilan pada tahun 1999.

Selepas mendapati pendapatan dari perniagaan Internetnya adalah berlipat kali ganda pendapatan bekerja 9-5, beliau mengambil keputusan untuk menumpukan perhatian kepada perniagaan Internet miliknya selepas 1 tahun beroperasi.

Semenjak itu, Irfan hanya bekerja sepenuh masa dari rumah dengan hanya menggunakan laptop dan Internet. Dalam masa 3 tahun beroperasi, salah satu perniagaannya memperolehi untung bersih sebanyak RM1,000,000 - tanpa pekerja dan peralatan komputer canggih. Modal permulaannya... hanya RM500. Ketika itu beliau berumur 25 tahun!


Selamat Pagi Malaysia

Selamat Pagi Malaysia...... Selamat Pagi Malaysia
Irfan Khairi "live" di Selamat Pagi Malaysia, TV1

"Cara paling mudah untuk berjaya di Internet adalah dengan mengikuti jejak langkah mereka yang telah berjaya. Anda tidak perlu mencipta teknik atau kaedah baru. Saya mengikuti jejak langkah jutawan-jutawan di Internet di seluruh dunia...

...oleh sebab itulah saya berjaya!"

-Irfan Khairi, Selamat Pagi Malaysia

Matlamat workshop ini adalah mudah. Pada penghujung hari, anda akan mendapat segala maklumat yang diperlukan untuk memulakan perniagaan di Internet tidak kira bila atau dari mana (sehingga kini Irfan masih lagi menjalankan perniagaan di Internet)

Tip!

Dengan mempunyai perniagaan di Internet, anda dapat mengambil kebaikan bahawa terdapatnya jumlah pengguna Internet yang besar di serata dunia. Tahukah anda berapa ramai jumlah pengguna Internet sedunia?

Terdapat lebih daripada 18,000,000 pengguna Internet di Malaysia sahaja dan lebih daripada 1,800,000,000 pengguna Internet di dunia. Internet amatlah sesak dengan pengguna- ini merupakan berita baik bagi mereka yang menjalankan perniagaan di Internet.Workshop ini akan menjawab persoalan: "Bagaimana hendak memulakan perniagaan di Internet". Caranya amat mudah dan anda tidak perlu menjadi seorang pakar dalam bidang IT untuk memulakan perniagaan di Internet.

Anda akan mempelajari:

 • Cara pemikiran (mind-set) yang betul dalam menjana pendapatan di Internet
  Pada ketika ini terdapat berbagai-bagai cara menjana pendapatan di Internet yang sering dipromosikan- namun, kebanyakkannya tidak memberikan pulangan seperti mana yang sering di hebohkan.

  Di workshop ini, anda akan mempelajari cara menjana pendapatan yang terbaik- iaitu cara yang digunakan oleh juatawan-jutawan Internet- memulakan perniagaan sendiri. Usah lagi membuang masa dan tenaga dengan menyertai skim-skim Internet yang tidak memberi pulangan seperti yang dijanjikan.

 • Kunci dan prinsip yang dipegang oleh jutawan- di Internet dan bukan Internet
  Mereka yang berjaya di Internet dan bukan Internet memegang prinsip dan pegangan yang serupa. Teknik yang digunakan oleh mereka yang berjaya boleh digunakan semula dan menjadi model kepada sesiapa sahaja. Anda tidak perlu mencipta kaedah baru untuk berjaya. Di workshop ini, Irfan akan berkongsi dengan anda apa yang anda perlu tahu untuk menjadi seorang jutawan Internet.

 • Di mana perlu anda mula, apa perlu anda lakukan dan bagaimana hendak menjalankan perniagaan di Internet
  Workshop ini akan membimbing anda langkah demi langkah dalam memulakan perniagaan di Internet- walaupun dari rumah. Dari bagaimana anda boleh mendapatkan sesuatu untuk dijual hingga ke cara-cara mempromosi produk atau perkhidmatan anda di Internet. Kesemuanya anda dapat lakukan walaupun tanpa pengetahuan mendalam dalam bidang IT.

 • Bagaimana mencari produk dan perkhidmatan yang anda banggakan untuk anda jualkan di Internet dan dapat menjana pendapatan kepada anda
  Dengan menjalankan perniagaan yang anda sendiri suka dan berminat, usaha anda tidak akan menjadi suatu "kerja". Anda dapat melakukan sesuatu yang anda gemar di samping dapat menjana pendapatan melalui Internet.

  Ini adalah salah satu prinsip yang dipegang oleh jutawan-jutawan di dunia- do what you love and the money will come!.Workshop ini akan membantu anda mencari di manakah terletaknya minat anda untuk dijadikan perniagaan Internet anda.
 • Cara bagaimana anda dapat memulakan perniagaan di Internet dengan bermodalkan kurang dari RM200
  Anda akan dapat mempelajari cara memulakan perniagaan melalui Internet dengan kos yang rendah. Dengan menghadiri workshop ini, anda akan mempelajari bagaimana anda dapat menjimatkan beribu-ribu ringgit dalam memulakan perniagaan di Internet.
 • Membina laman web cara mudah... tanpa mengetahui HTML
  Untuk membina laman web, anda tidak lagi perlu mengetahui bahasa HTML atau menjadi pakar bidang IT. Workshop ini akan menunjukkan kepada anda cara membina laman web anda sendiri dengan cepat dan mudah- di samping menggunakan grafik dan imej profesional.
 • Cara mudah dan pantas menerima bayaran kad kredit dari pelanggan anda serata dunia
  Untuk menerima bayaran kad kredit dari pelanggan anda serata dunia bukan suatu yang sukar atau mahal. Workshop ini akan menunjukkan kepada anda cara anda dapat menerima bayaran melalui kad kredit dengan cara mudah, murah dan pantas.
 • Cara mempromosikan produk dan perkhidmatan anda untuk mencapai beribu-ribu pengguna di Internet
  Dengan hanya mempunyai laman web sahaja, ianya tidak mencukupi. Workshop ini akan menunjukkan cara bagaimana anda dapat membina laman web anda dan juga cara bagaimana anda dapat mempromosikan laman web tersebut untuk mencapai beribu-ribu pengguna di Internet.

  Dengan teknik yang betul dalam mempromosikan laman web anda, anda akan dapat meraih lebih ramai pelanggan sedunia.
  Lebih dari 90% perniagaan di Internet gagal oleh kerana tidak tahu cara-cara promosi laman web dengan betul.

  Awas, mempromosi laman web anda dengan cara yang salah seperti spaming dan menghantar junk mail bukan sahaja tidak efektif untuk mendapatkan pelanggan, tetapi ia juga akan memusnahkan kredibiliti perniagaan online anda.
 • Cara membina keyakinan kepada pelawat anda untuk mereka meninggalkan pesanan kad kredit dalam proses pembelian dari anda
  Sering menjadi isu di Internet adalah keyakinan pelanggan anda membeli daripada anda. Di workshop ini, anda akan ditunjukkan teknik bagaimana cara untuk membina keyakinan kepada pelawat laman anda untuk terus memesan daripada anda tanpa ragu-ragu.
 • Cara membina laman web yang dapat menarik perhatian pembeli untuk mereka inginkan produk anda! Cara ini adalah penting dalam mengubah seseorang pelawat kepada pembeli
  Anda juga akan mempelajari bagaimana anda dapat menarik perhatian pelawat anda supaya menjadi pembeli. Teknik ini amat penting dalam menentukan sama ada pelawat laman anda membeli daripada anda ataupun daripada pesaing anda.

 • Pelajari bagaimana hendak bersaing dengan pesaing-pesaing dan mendapat pasaran melebihi pesaing anda!
  Pelajari strategi-strategi yang dapat memberi keuntungan kepada anda melebihi pesaing anda. Apa yang anda perlu lakukan sekiranya terdapat pesaing-pesaing baru yang cuba mengambil pasaran anda. Perniagaan Internet merupakan industri yang berkembang maju. Sekiranya anda memulakan perniagaan di Internet, sudah pasti akan terdapat pesaing yang cuba merebut peluang anda!

 • 3 Kunci kejayaan perniagaan di Internet
  Pelajari 3 kunci kejayaan perniagaan di Internet. Tanpa ketiga-tiga kunci ini, sesuatu perniagaan Internet itu tidak akan berjaya!

  Tidak kira berapa wang ringgit dicurahkan untuk mendalami ilmu perniagaan di Internet, tanpa kombinasi empat kunci kejayaan ini, perniagaan anda amat sukar untuk bejaya. 3 kunci kejayaan yang digunakan oleh hanya 2% laman-laman web yang berjaya di Internet.

 • Rahsia kejayaan Irfan Khairi
  Pelajari rahsia kejayaan Irfan Khairi dari dirinya sendiri. Ketahui cara bagaimana dirinya memperolehi RM1,000,000 dalam masa 3 tahun. Serta pelajari cara bagaimana beliau mencapai kejayaan di dalam perniagaan Internet dan juga perniagaan bukan Internet pada usia yang muda.

  Irfan Khairi tidak memperolehi pendapatan RM1 juta melalui menjalankan workshop dan seminar - atau menjual buku perniagaan Internet. Irfan menjadi jutawan dengan menjalankan perniagaan Internet ketika berumur 25 tahun (tahun 2002) menjual perkhidmatan dan produk- sehingga hari ini.
 • ... dan banyak lagi!

Workshop ini sarat dipenuhi dengan informasi, tips, contoh, kisah kejayaan, teknik dan nasihat terkini dari Irfan Khairi. Juga terdapat perbincangan berkumpulan dan brainstorming dalam menetapkan perniagaan Internet anda sendiri! Irfan juga akan dapat menjawab segala persoalan anda sehari-suntuk tidak kira betapa sukarnya soalan-soalan tersebut.

 


"Keupayaan Irfan Khairi di dalam mengendalikan workshop rahsia internetnya semakin terserlah! Cara Irfan berkomunikasi dan teknik penyampaiannya yang begitu mudah, jujur dan bersahaja cukup efektif.

Pasti memberi kesan dan kepuasan yang mendalam kepada semua yang menyertai. Syabas!"

~Nizal Mohammad
Communications/Presentation Master Trainer

Mantan pengacara Jejak Rasul & MHI


Tahukah anda bahawa Workshop Jutawan Internet kelolaan Irfan Khairi pernah mendapat liputan BERITA UTAMA di TV?

Workshop Jutawan Internet bukan sahaja mendapat liputan BERITA UTAMA dari satu stesen televisyen, tetapi DUA! Ya, Workshop Jutawan Internet telah menerima liputan di Warta Perdana, RTM1 dan juga Channel 8 News, TV8.

Bukan lagi rahsia bahawa Workshop Jutawan Internet adalah kursus perniagaan Internet yang paling laris di Malaysia!

Irfan Khairi juga sering muncul di kaca TV untuk program seperti:

 • Hujung Minggu Malaysia TV1 sebagai motivator & pakar perniagaan
 • Malaysia Hari Ini TV3 sebagai tetamu
 • Selamat Pagi Malaysia RTM1 sebagai tetamu
 • Menjana Impian TV9 sebagai mentor
 • Get Set Go sebagai pengacara
 • Aura Rasa RTM1 sebagai tetamu selebriti
 • Usik-usik Chef Wan TV9 sebagai tetamu (bersama Siti Nurhaliza)
 • Hello On Two RTM2 sebagai tetamu
 • Nescafe Kick-Start Musim ke-3 & 4 sebagai hakim
 • Jangan Tidur Lagi TV3 sebagai tetamu selebriti
 • WW Astro Awani sebagai motivator kewangan & perniagaan
 • Jangan Tidur Lagi TV3 sebagai tetamu
 • Santai RTM1 sebagai tetamu
 • Awani Pagi, Astro Awani sebagai pakar perniagaan

Jangan ketinggalan segmen Bersama Irfan Khairi setiap hari Selasa secara langsung di Hello on Two "Business from Home" jam 8:00am


"Bersama Irfan Khairi" setiap Rabu 9.30am di Astro Awani

Rancangan popular "Bersama Irfan Khairi" di Radio24 93.9FM

Irfan juga mengendalikan program bicarawara "Jutawan! bersama Irfan Khairi" di Radio24 93.9FM. Program radio popular menemuramah ikon-ikon jutawan Malaysia termasuk Azizi Ali, Dato Dr Fadzilah Kamsah, Azman Chin, Billi Lim dan ramai lagi!

Irfan adalah personaliti TV dan radio dalam bidang perniagaan, kewangan dan juga psikologi kejayaan.

Saksikan Irfan Khairi di Buletin Utama, TV3
sempena Gerak Usahawan


Buatan Malaysia

Juga akan terdapat sesi khas untuk mereka yang ingin mencapai pasaran Malaysia sahaja. Tidak kira sama ada anda seorang ajen insurans, ajen hartanah, jurujual (kereta, produk kesihatan atau barang keperluan), doktor, doktor gigi, peguam atau apa jua pekerjaan profesional, ataupun sememangnya anda ingin menjalankan perniagaan bertumpu di Malaysia sahaja, workshop ini akan menunjukkan kepada anda peluang bagaimana Internet dapat digunakan dalam mencapai pasaran Malaysia- jangan lupa, pasaran tempatan terdiri daripada lebih 18 juta pengguna Internet!

Irfan akan menunjukkan contoh laman yang berjaya dan menunjukkan teknik yang digunakan. Teknik-teknik terbukti ini telah digunakan secara meluas di negara-negara barat dan jarang sekali digunakan di Malaysia.

Jangan lepaskan peluang ini!

Berita terkini...

Buku Secrets of Internet Millionaires Revealed oleh Irfan Khairi telah dilancarkan di Oxford, United Kingdom pada 31hb Oktober 2006 disaksikan oleh Timbalan Menteri Sumber Manusia, Dato Abdul Rahman Bakar, Bekas Dato bandar Kuala Lumpur, Tan Sri Elyas Omar, dan juga The Mayor of Oxford.

Ia merupakan kali pertama buku tempatan di lancarkan di United Kingdom.

*Gambar Irfan Khairi di tempat pelancaranSiapa patut menyertai?

Bagi mereka yang ingin mempelajari cara memulakan perniagaan yang menguntungkan di Internet, sama ada untuk memperolehi pendapatan sampingan atau pun sepenuh masa dari rumah. Juga bagi syarikat-syarikat kecil yang ingin membawa perniagaan mereka di Internet untuk mencapai pasaran tempatan dan juga antarabangsa.

Workshop ini juga di reka khas untuk mereka yang tidak mempunyai latar belakang dalam bidang IT. Namun begitu, kami menganggap anda tahu menggunakan perisian mudah seperti e-mail, Microsoft Word dan juga pernah menggunakan Internet.

"Penampilan dan persembahan saudara Irfan yang tidak terlalu konservatif dan tidak terlalu teknikal memudahkan workshop ini difahami walaupun peserta bukan yang arif dalam bidang IT...

Dengan 'passion' dan sikap keterbukaan terhadap ilmu dan pendekatan yang baru, sesiapa pun boleh berjaya"

~Manan Ngah
S.M.T, A.M.T, P.P.N
Ahli muzik & Penggubah lagu


"Bidang pengacaraan & perniagaan e-dagang? sememangnya dua cabang yang jauh berbeza! Tetapi berbekalkan ilmu & pengetahuan yg dikongsi oleh Irfan, Fifi kini berjaya menjalankan kedua-duanya serentak.

Tips-tips Irfan juga amat mudah difahami & 'straight to the point', membuatkan Fifi tidak perlu menjadi pakar IT untuk memulakan perniagaan di internet..."


~Noor Hafiza Saharuddin @ Fifi

Pengacara TV3 "Bersama Mu" / Model
www.Fifi.com.my


Peserta workshop lepas terdiri daripada:

 • Mereka yang bekerja fulltime dan ingin memulakan perniagaan Internet dari rumah secara part time
 • Suri rumah yang ingin memulakan perniagaan sampingan dari rumah
 • Pelajar-pelajar IPTS yang ingin pendedahan kepada berniaga di Internet
 • Golongan pesara yang ingin mempelajari perniagaan Internet untuk pendapatan sampingan
 • Graduan yang masih belum bekerja dan ingin menjadikan Internet sebagai sumber pendapatan
 • Pemilik perniagaan yang ingin memperluaskan perniagaan mereka di Internet
 • Golongan profesional yang ingin mengetahui cara bagaimana Internet boleh mengembangkan profesion mereka.
 • Mereka yang sudah mencuba perniagaan di Internet tetapi tidak mendapat pulangan sepertimana yang diinginkan
 • Pembaca buku "Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar" yang inginkan maklumat tambahan sebelum memulakan perniagaan di Internet. Ramai yang setuju bahawa kandungan tambahan dan tips-tips hebat di workshop adalah berbeza dengan apa yang terdapat di dalam buku
 • Mereka yang ingin kebebasan bekerja di rumah bersama keluarga...

Workshop Jutawan Internet adalah paling efektif bagi:

 • Mereka di tahap permulaan (beginners).
 • Mereka yang belum pernah memulakan perniagaan di Internet.
 • Mereka yang sudah mempunyai perniagaan Internet tetapi tidak mendapat keuntungan yang baik dari perniagaan Internet mereka.

Workshop ini akan menunjukkan di mana dan bagai mana anda perlu memulakan sesuatu perniagaan Internet yang berjaya dan cara mempromosikan perniagaan anda dengan efektif.


"Sebagai seorang surirumah, saya tak pernah terfikir untuk mempunyai website perniagaan saya sendiri...

...Akhirnya dengan panduan yang diberikan oleh saudara Irfan, alhamdulillah
saya berjaya mewujudkan perniagaan internet saya sendiri..." klik untuk testimonial sepenuhnya!

~Azlina Abdul Aziz
www.belajarquran.com


News: Towering Malaysians

......

Irfan Khairi @ Towering Malaysians, 8TV News

"Melalui pengalaman serta mempelajari dari kesilapan sendiri dan mendalami ilmu Internet, melalui bacaan dan bertanya kepada mereka yang lebih arif, saya berjaya menemui cara yang paling berkesan untuk mendapatkan pelanggan"

-Irfan Khairi, 8TV News: Towering Malaysians

Jikalau saya sudah memiliki buku "Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar" adakah workshop ini berguna kepada saya?

Sudah tentu! Anggap buku RJJIT sebagai teks kepada kursus ini. Dengan seorang pakar perniagaan Internet menunjukkan teknik yang paling penting, memberi kritik dan jawapan, workshop ini akan dapat membantu anda mencapai matlamat anda dalam memulakan perniagaan di Internet dengan lebih pantas.

Juga, workshop ini akan mengandungi maklumat tambahan yang tidak terdapat di dalam buku oleh kerana ruang adalah terhad serta sesuatu gambaran sukar untuk dijelaskan. Anda akan mendapat idea-idea baru dan teknik baru yang akan memberikan kelebihan kepada anda!

"...Keputusan saya untuk memandu 7 jam dari Kota Bharu ke Kuala Lumpur untuk turut menyertai adalah keputusan yang amat tepat! Saya BERSEMANGAT! ...dan kini memandang jauh ke masa hadapan yang lebih cerah!" klik untuk testimonial sepenuhnya!

~Razzi Rahman
Usahawan
www.razzirahman.com
Pelakon & Penyanyi popular 90-an "Rambulan Kesiangan" & "Syakila"

*TERBARU* Kejayaan perniagaan Internet peserta Workshop Jutawan Internet, Razzi Rahman HalalGelatine.com telah disiarkan di berita utama TV9! Kejayaan yang amat membanggakan! Ucapan tahniah daripada kami!


HalalGelatine.com di berita utama TV9
Informasi apakah yang tidak terkandung di dalam buku yang anda akan dapat di workshop? Pelbagai kisah kejayaan yang terpilih akan ditunjukkan untuk memberi motivasi dan inspirasi serta menekankan teknik yang digunakan oleh setiap kisah tersebut.

Pelajaran yang anda akan dapat akan membantu anda dalam memulakan perniagaan Internet. Malah, Irfan akan membimbing anda langkah demi langkah dalam memulakan perniagaan Internet anda sendiri- menggunakan idea perniagaan anda dengan menitik beratkan kaedah-kaedah paling penting untuk mencapai kejayaan. Dan jika anda tiada idea tentang perniagaan, anda akan diberikan berbagai idea perniagaan untuk membantu anda memulakan perniagaan anda sendiri!

Anda juga akan diberi cara-cara dan teknik-teknik mudah yang akan memberikan anda kelebihan berbanding dengan pesaing-pesaing anda (walaupun jika pesaing anda adalah syarikat-syarikat besar)

Workshop ini akan menggandakan pengetahuan anda buat tambahan kepada buku Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar!Apakah yang membezakan workshop ini dengan yang lain?

Workshop khas ini akan dikelolakan oleh pakar dalam industri ini. Irfan telah menjalankan perniagaan Internet selama 12 tahun dari rumah hingga kini! Workshop ini akan menunjukkan cara-cara praktikal untuk memulakan perniagaan Internet dari rumah dan tidak hanya berdasarkan teori sahaja.

Media televisyen dan media cetak telah menggelarkan Irfan sebagai "Jutawan Internet" dan "Jutawan Siber" oleh kerana pendapatannya yang melebihi RM1,000,000 melalui perniagaan Internet dari rumah ketika berumur 25 tahun!

Anda bukan sahaja akan mempelajari cara-cara menjana wang dari Internet. Anda juga akan mempelajari kunci-kunci asas dan prinsip-prinsip yang boleh menambahkan pendapatan anda! Irfan telah mempelajari psikologi kejayaan sejak remaja lagi. Oleh itu, beliau akan berkongsi kunci-kunci dan prinsip-prinsip yang sama yang boleh anda gunakan di Internet ataupun perniagaan bukan Internet.

" Irfan bukan sekadar mengajar ilmu internet, malah beliau mengajar kita rahsia mengenali potensi dan kekuatan diri serta bagaimanakah menggunakan potensi diri tersebut untuk manfaat diri, agama dan negara..." klik untuk testimonial sepenuhnya!

~Br. Izu
Motivator & penulis buku motivasi
www.motivatorpelajar.com


"Penyampaian workhop oleh Irfan simple, mudah dan menyeronokkan. Banyak idea dan cara yang tidak saya ketahui malah tak terlintas langsung bahawa ia amat saya perlukan untuk membantu pemasaran dan perkhidmatan perniagaan saya..." klik untuk testimonial sepenuhnya!

~Hj Hayat
www.my-name-card.com


Malaysia Hari Ini

......
Irfan Khairi "live" di Malaysia Hari Ini, TV3 bersama Nizal & Abby

"Memperolehi RM1 juta pada usia 25 tahun bukanlah NASIB. Saya telah belajar mengenai kekayaan dan kejayaan sejak berusia 18 tahun lagi... pada masa itulah saya telah menetapkan matlamat untuk memperolehi RM1 juta. Sehingga kini sudah 10 tahun saya mendalami ilmu psikologi kejayaan.."

-Irfan Khairi, Malaysia Hari Ini

Walaupun MUNGKIN anda tidak akan memulakan perniagaan Internet sejurus selepas workshop ini, anda akan tetap memperolehi manfaat dari kemahiran yang ditunjukkan oleh usahawan muda ini. Workshop ini adalah satu-satunya tempat yang akan anda pelajari "faktor kejayaan" yang telah menjadikan ramai jutawan digabungkan bersama strategi pemasaran internet.

......

Irfan sering diundang sebagai speaker pakar di seminar-seminar internasional seperti "BH Financial Conference, Singapore"- ditaja oleh Maybank bersama speaker internasional yang lain, serta seminar nasional seperti "Gerak Usahawan 2007" yang dirasmikan oleh Perdana Menteri, Dato' Seri Abdullah Badawi.

Anda bukan sahaja akan diajar bagaimana memulakan perniagaan Internet yang menguntungkan, tetapi anda juga akan ditunjukkan cara-cara bagaimana menambahkan pendapatan secara online & offline.

Selepas menghadiri workshop, adakah saya akan dibimbing jika memerlukan bantuan?

Ya, anda akan dibantu. Kami tidak bercadang meninggalkan anda sendirian di alam siber selepas workshop tanpa bimbingan dan sokongan yang sepatutnya. Jika anda memerlukan sebarang bantuan, kami telah menubuhkan servis Bantuan & Bimbingan 1 Tahun yang akan membantu anda dalam memulakan perniagaan Internet anda.

Peserta Workshop Jutawan Internet akan mendapat bantuan sekiranya terdapat apa jua soalan berkaitan dengan memulakan perniagaan Internet.

"Workshop Jutawan Internet bukan sekadar sesi 1 hari sahaja, tetapi juga termasuk bantuan dan bimbingan kepada anda untuk memulakan perniagaan Internet dari rumah yang menguntungkan selama 365 hari!"

Ajukan apa jua soalan anda berkaitan perniagaan Internet dan team Rahsia Internet.com dibawah kelolaan Irfan Khairi akan menjawab segala kemusykilan anda. Perkhidmatan ini akan membantu dan membimbing anda dalam membina perniagaan di Internet yang berjaya.

Dapatkan jawapan yang terbaik dari pakar perniagaan Internet RahsiaInternet.com pada bila-bila masa sahaja selama satu tahun.

PENTING!

Sebelum menghadiri mana-mana seminar perniagaan Internet, anda dinasihatkan untuk menyemak sama ada speaker tersebut telah memperolehi pendapatan melalui Internet.

Terdapat beberapa workshop dan seminar di mana speaker mereka tidak pernah menjana pendapatan melalui Internet (mereka hanya memperolehi pendapatan dengan menjalankan workshop & seminar sahaja!)

Isi kandungan workshop ini adalah berdasarkan pengalaman dan pengetahuan Irfan Khairi selama 12 tahun dalam bidang ini. Beliau akan berkongsi dengan anda pengalamannya berdasarkan contoh sebenar (real life example) yang anda tidak akan dapat dari tempat lain.

Workshop Jutawan Internet adalah satu-satunya workshop yang dikendalikan oleh seorang Jutawan Internet. Inspirasi yang anda akan terima tidak ternilai dengan wang ringgit!

Mungkin secara teori anda dapat pelajari perniagaan Internet dari sumber lain. Namun, di Workshop ini sahaja Irfan akan mendedahkan bagaimana anda dapat memberi daya saingan yang hebat berbanding dengan pesaing anda. Dan ini terbukti dengan kejayaan Irfan sendiri di dalam industrinya sebagai tokoh perniagaan Internet #1 terkenal Malaysia.

Dapatkan strategi pemasaran dari pakar perniagaan Internet yang sebenar. Gunakan strategi-strategi tersebut sebelum pesaing anda menggunakannya ke atas anda.


"Sebelum ini saya langsung tak mesra IT, malah baca email pun amat jarang sekali!...

Berbekalkan tips-tips praktikal yang diberikan, kini bisnes internet saya telah menjadi kenyataan! Lebih hebat lagi, saya berjaya memperolehi pendapatan melebihi RM1,000 dalam masa 30 hari selepas laman web saya dilancarkan..."
klik untuk testimonial sepenuhnya!

~Tazilan Ibrahim

www.ideaBISNESluarbiasa.com


"Workshop Jutawan Internet ini telah merubah kehidupan saya. Bermula daripada kosong saya mengambil keputusan untuk menyertai workshop ini..

...Kini perniagaan internet saya memberi pulangan lebih daripada apa yang saya belanjakan untuk mengikuti workshop ini...!" klik untuk testimonial sepenuhnya!

~Bent/Bandang Daniel
www.convertdv.com


Keratan AkhbarBerita Harian
Memperoleh untung lumayan hingga mampu bergelar jutawan pada usia muda menjadi impian setiap insan.

Irfan berkata kesungguhan dan yakin terhadap potensi diri menjadi kunci kejayaan beliau...


Lihat apa speaker profesional dan pakar motivasi Sean Roach katakan:

Sean Roach"If you want to learn about business, you need to go to a Business School. If you want to learn about medicine, you go to a Medic School...

...If you want to learn on how to get rich on the Internet, you'll need to learn from an Internet Millionaire himself! Irfan Khairi shows you step by step guide on how to start any business online and the secrets on how to maximize your profits!"

~Sean Roach
www.seanroach.com

Tip!

Siapakan Sean Roach? Seorang usahawan Internet, Cory Rudl (mentor kepada Irfan Khairi!) yang berpendapatan melebihi $9,000,000 setahun menggelar Sean Roach sebagai “my secret weapon”. Datuk Bandar Las Vegas memberi penghormatan kepadanya melalui “Hari Sean Roach.” Governor Nevada menganugerahkan beliau dengan pengisytiharan “Hari Usahawan”. Seorang penulis terlaris New York Times menggelarkan pendapat beliau "menakjubkan".

Sean Roach adalah seorang speaker, konsultan dan penulis yang berjaya, yang pernah berkongsi pentas bersama nama-nama terkemuka seperti Donald Trump (The Apprentice), Robert Kiyosaki (Rich Dad, Poor Dad) and Suze Orman (The Suze Orman Show).

Anda patut dengar kata-katanya!... dan jika anda memerlukan seorang pakar tanahair untuk meyakinkan anda, lihat apa Pakar Kewangan #1 Malaysia dan penulis buku-buku kewangan terlaris, Azizi Ali katakan mengenai buku Irfan: Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar dan Secrets of Internet Millionaires Revealed...

"Buku hebat ini senang dibaca, mudah di faham dan lebih pentingnya boleh membantu pembaca untuk berjaya di dalam Internet. Irfan juga melakukan apa yang ditulisnya- he walks the talk. Saya tahu kerana saya sendiri adalah pelanggan Irfan melalui Internet (sebelum mengenalinya)!"

~Azizi Ali
Jutawan
Penulis terlaris buku-buku kewangan Malaysia #1

Best-Seller List
*Kategori buku-buku profesional & kewangan.Pesanan dari Irfan...

Salam sejahtera,

Terima kasih kerana melawat laman web ini. Saya amat berbesar hati dengan kedatangan anda. Tahniah saya ucapkan bagi anda yang ingin mengambil langkah pertama dalam dunia perniagaan Internet.

Tujuan saya menulis pesanan ini adalah untuk memberitahu kepada anda sebab kenapa saya menjalankan workshop ini dan bagaimana workshop ini dapat memberi manfaat kepada anda.

Keratan AkhbarSaya memulakan perniagaan Internet ketika berumur 20 tahun ketika saya sedang menuntut dalam jurusan Multimedia di United Kingdom. Dengan sedaya upaya, saya membina sebuah laman web yang "perfect" untuk menjual kepakaran saya, iaitu mereka cipta grafik. Pelbagai cara saya cuba untuk menarik pelanggan dan jumlah wang yang besar sehingga berpuluh ribu ringgit juga turut dilaburkan.

Malangnya, setahun berlalu tanpa saya mendapat pulangan apa-apa dari Internet. Pada ketika itu, saya amat sedih oleh kerana, di merata-rata media, saya sering terbaca tentang jutawan-jutawan Internet.

Persoalannya.... kenapa saya tidak berjaya?

Kemudian, saya mula menyelidik jutawan-jutawan Internet tersebut satu demi satu untuk mencari kesilapan saya sendiri...

Amat terkejut saya apabila mendapati begitu banyak kesilapan teknik dan kaedah saya lakukan dalam menjalankan perniagaan Internet saya. Atas sebab-sebab inilah perniagaan pertama saya menemui kegagalan dan tidak mendapat keuntungan. Wang yang dilaburkan juga tidak mendapat pulangan darinya!

Keratan AkhbarJadi, saya mengubah kaedah melakukan perniagaan di Internet. Saya mengikuti jejak langkah jutawan-jutawan Internet. Dengan tidak disangka, perniagaan Internet saya mula memberi pulangan. Tiga tahun kemudian, saya mencapai sasaran saya- Saya berjaya mendapat keuntungan RM1,000,000 dari perniagaan Internet dari rumah saya!

Apa yang amat menarik adalah, pada ketika itu, saya cuba kaedah yang sama dengan memulakan beberapa perniagaan yang lain (menjual barangan dan juga perkhidmatan) di Internet dan keputusannya adalah serupa- saya berjaya meraih wang dari Internet!

Apabila saya lihat kembali beberapa tahun dulu, saya telah merugikan masa setahun di Internet oleh kerana saya menjalankan perniagaan dengan cara yang tidak betul. Dalam kata lain, saya memulakannya dengan langkah yang salah. Ya, walaupun latar belakang saya adalah Multimedia, saya masih melakukan kesilapan!

Seminar satu hari ini akan menunjukkan kepada anda cara untuk memulakan perniagaan Internet dengan betul- tidak kira apa yang anda jual- dan anda juga tidak perlu berlatar belakang IT atau Multimedia untuk melakukannya.

Majalah MaskulinSaya telah rugi masa setahun dan juga wang berpuluh ribu ringgit, dan saya tidak mahu anda melalui situasi yang sama. Pada ketika ini, ramai yang melakukan perniagaan Internet dengan cara yang salah. Sebab inilah kita sering dengar ramai yang merungut "Saya sudah cuba buat bisnes di Internet, tetapi tidak mendapat pulangan apa-apa pun". Di dalam workshop ini, saya akan membantu anda memulakan perniagaan di Internet dengan cara yang betul.

Jikalau anda bercadang untuk memulakan perniagaan di Internet, nasihat saya adalah untuk anda memahami asas yang betul. Bina asas yang kukuh untuk perniagaan Internet anda. Dapatkan cara pemikiran yang betul dalam menjana pendapatan di Internet- ikuti jejak langkah jutawan-jutawan Internet. Membuat duit bukannya perkara yang mudah- anda perlu pendekatan yang betul dan memahami konsep cara mendapat keuntungan, kemudian, segalanya akan menjadi lebih mudah.

Saya akan tunjukkan cara yang terbaik untuk memulakan apa jua perniagaan di Internet untuk anda.

Saya akan mempersembahkan idea-idea dan teknik yang mudah dan menjimat kos untuk membantu anda. Anda akan dapat menjimat masa, wang dan tenaga dengan TIDAK melakukan perniagaan anda dengan cara yang salah. Anda akan mempelajari teknik-teknik perniagaan Internet berdasarkan pengalaman saya dalam bidang ini selama 7 tahun.

Sebagai pesanan akhir- bina asas yang kukuh dan segala-galanya akan memberi hasil...

Mudahan kita dapat berjumpa tidak lama lagi!

..Irfan
Irfan Khairi

PS: Jikalau anda mempunyai kenalan yang mungkin berminat dalam memulakan perniagaan di Internet, anda boleh membantu mereka dengan memberitahu tentang workshop ini.Keratan AkhbarKosmo
Dengan hanya bermodalkan wang sebanyak RM500, Irfan Khairi ketika berusia 25 tahun, sudah pun bergelar jutawan.

Melihat dari segi luarannya, penampilan lelaki ini cukup ringkas dengan baju kemeja T lengan panjang bewarna merah tanpa sebarang aksesori yang menunjukkan bahawa dia ialah seorang jutawan...


"...I see something which other Internet Marketers don't have: Your Honesty and Integrity." klik untuk testimonial sepenuhnya!


~Sunny Tan

Usahawan Internet Malaysia
E Learning Avenue & Tips.com.my


"...Whatever you have going on in there, it's magic!" klik untuk testimonial sepenuhnya!


~Gobala Krishnan

Usahawan Internet Malaysia

www.gobalakrishnan.com


"Irfan telah menunjukkan cara memperolehi wang dari Internet dengan menggunakan kepakaran saya sendiri. Sejak itu, saya bekerja sepenuh masa di Internet dan memperolehi pendapatan bulanan mencecah RM10,000! Agak baik bagi saya yang bekerja dari rumah di Besut, Terengganu!"

Mohd Razali B. Mohd Raub
Besut, TerengganuLagi pesanan dari mereka yang pernah menghadiri Workshop Jutawan Internet...

"Ia adalah lebih dari aplikasi Internet, ianya berkenaan menjalankan perniagaan di Internet!"

~Prof. Madya. Abdul Hakim Mohammed
University of Technology Malaysia, Johor


"Irfan membuat belajar menjana pendapatan dari Internet mudah untuk difahami bagi sesiapa sahaja dan boleh diaplikasikan secara logik. Jutawan "down-to-earth" yang memberi keputusan!"

~Emily Ng
Kuala Lumpur


"Saya amat mensyorkan bagi mereka yang berminat untuk menghadiri workshop ini"

~Prof. Madya Siti Rohani Yahaya
University of Malaya, KL


"Kursus ini memberi tips-tips yang berharga dan dapat menjauhkan anda dari kesilapan dalam memulakan perniagaan di Internet jadi anda tidak perlu mengulanginya. Nilai kursus ini datangnya daripada pengalaman Irfan sendiri - an expert in his own right!"

~Muzakir Zainal Abidin
Kuala LumpurMajalah Maskulin

Irfan Khairi di muka hadapan majalah lelaki popular, MASKULIN- takrif terkini lelaki muda bertajuk "Jutawan Siber".

"Orangnya agak simple dan tidak sedikit pun menunjukkan secara luaran dirinya berstatus jutawan. Apatah lagi seawal usia 25 tahun lagi menyaksikan Irfan Khairi mencatatkan jumlah pendapatan melebihi RM1 juta. Ibarat kata pepatah, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu, mungkin pepatah ini sesuai dengan jutawan yang low profile ini. Langkah yang diambilnya beberapa tahun lalu menyenaraikan dirinya antara jutawan muda negara..." - Maskulin


Pendaftaran workshop di buka ...

Workshop satu hari ini (9.00am - 6.00pm) menjanjikan anda maklumat yang diperlukan untuk memulakan perniagaan di Internet- walaupun dari rumah.

Di mana jikalau anda mengambil Irfan sebagai speaker, bayarannya adalah RM1,000 bagi setiap jam, di workshop hebat ini, anda akan dapat mempelajari darinya sehari suntuk pada harga pengenalan RM990.

Dapatkan Workshop Jutawan Internet + Bantuan dan Bimbingan selama 1 tahun pada harga RM990.

Workshop ini akan di adakan di...

Ruang @ IKSB
Mutiara Damansara
(berhampiran dengan Curve/Ikea)
Ahad 28hb September 2014
9.00 pagi - 5.30 petang

**Workshop TERAKHIR 2014!**

Jikalau anda mendaftar sebelum, 25hb September, anda akan mendapat diskaun RM100. Anda hanya perlu membayar RM990 RM890 sahaja untuk workshop + bantuan & bimbingan 1 tahun (365 hari)

"Harga kursus saudara itu amat berbaloi jika dibandingkan dengan pengetahuan dan kesedaran yang saya miliki kini....

...Keikhlasan saudara untuk membantu memberikan kesedaran dan mendedahkan setiap peluang-peluang perniagaan yang ada di internet, tergambar dari penyampaian kursus saudara itu. Anda adalah seorang GURU. " klik untuk testimonial sepenuhnya!

~Rushdi Baharum

www.rahsiaebook.comLagi pesanan dari mereka yang pernah menghadiri Workshop Jutawan Internet...

"Workshop terbaik yang pernah saya hadiri selama 20 tahun pengalaman saya bekerja"

Zalela Abd Razak
Kuala Lumpur


"Workshop yang amat berguna kepada sesiapa sahaja yang ingin menambahkan pendapatan. Irfan really walks the talk. Harga yang ditawarkan memang amat sepadan dengan perkhidmatan yang diberi. Terima Kasih!"

Mohd Afiq Wildan
Sungai Petani, Kedah


"Amat berbaloi membayar tiket penerbangan saya (dari UK)- penuh dengan maklumat! Saya pasti saya akan dapat menjadi jutawan tidak lama lagi"

Julie Ezwin Othman
Surrey, United Kingdom


"Saya pernah menghadiri seminar Internet dengan yuran RM6,700 tetapi masih belum memulakan perniagaan Internet. Tetapi workshop ini ringkas, mudah dan esok saya akan mulakan 'my Internet business'!"

Md. Khairul Jamlli
Pulai, Johor9 Pemberian PERCUMA bernilai
lebih RM1,000!

BANTUAN & BIMBINGAN

PERCUMA #1 (RM360):

Bantuan soal jawab selama 1 tahun! Peserta Workshop Jutawan Internet akan mendapat bantuan sekiranya terdapat apa jua soalan berkaitan dengan memulakan perniagaan Internet selepas menghadiri workshop.

Ajukan apa jua soalan anda berkaitan perniagaan Internet dan team Rahsia Internet.com dibawah kelolaan Irfan Khairi akan menjawab segala kemusykilan anda. Perkhidmatan ini akan membantu dan membimbing anda dalam membina perniagaan di Internet yang berjaya.

Dapatkan jawapan yang terbaik dari pakar perniagaan Internet RahsiaInternet.com pada bila-bila masa sahaja selama satu tahun.

Perkhidmatan percuma ini akan kami hadkan kepada sejumlah penyertaan yang telah ditetapkan sahaja. Sekiranya kami mencapai had penyertaan tersebut, perkhidmatan ini tidak lagi akan diberi. Pastikan anda menyertai workshop kami hari ini untuk memastikan anda mendapat pemberian percuma Bantuan & Bimbingan selama satu tahun!

PERCUMA #3
(Bernilai RM250):
Sesi coaching & kritik dan nasihat laman web bersama jutawan Internet Malaysia, Irfan Khairi apabila laman web perniagaan anda siap dibina. Sesi kritik dan nasihat one-on-one melalui e-mail akan dapat memperbaiki kekurangan yang terdapat di laman web anda untuk meraih keuntungan maksimum.

Sebagai perunding, bayaran untuk perkhidmatan Irfan adalah RM500 satu jam. Dengan menyertai workshop ini, anda mendapat sesi 1/2 jam percuma pada bila-bila masa sahaja apabila laman perniagaan anda siap. Pemberian percuma ini berharga RM250.


MEMBINA LAMAN WEB

PERCUMA #4 (Bernilai RM50):
CD-Rom "Manual Langkah 1-2-3 Membina Laman Web Perniagaan Internet". Manual ini adalah khas untuk mereka yang ingin memulakan perniagaan Internet dari rumah dengan mengikuti langkah-langkah mudah diikuti.

Dalam pakej ini, anda akan dibimbing langkah-demi- langkah membina laman web perniagaan anda yang pertama. Pakej ini terbahagi kepada 3 eManual: Produk dan Perkhidmatan yang boleh dijual di Internet, langkah demi langkah Pendaftaran perniagaan Internet dan Pembinaan laman web perniagaan Internet anda yang pertama!

PERCUMA #5 (Bernilai RM200):
Template-template laman web profesional bernilai RM200. Dengan menggunakan template laman web ini, anda tidak perlu mengupah pereka laman web untuk membina laman web anda. Anda dapat menjimat ratusan ringgit dengan menggunakan template ini.

PERCUMA #6:
Sebuah perisian (software) untuk membina laman web tanpa anda mengetahui HTML. Bina laman web anda sendiri dengan cara mudah!

PERCUMA #7:
Sebuah perisian (software) untuk menghantar laman web yang anda siapkan di komputer anda ke Internet untuk tatapan beribu-ribu bakal pelanggan!


PROMOSI LAMAN WEB

PERCUMA #8 (Bernilai RM350):
KAMI JUGA MEMBERI BANTUAN PROMOSI! Apabila laman web perniagaan anda siap dibina, kami akan mengumumkan laman web anda kepada 40,000+ subscribers NewsLetter kami. Ini akan membantu dalam mendedahkan dan mempromosikan laman web perniagaan anda kepada 40,000+ pengguna Internet Malaysia!*

BANTUAN PROMOSI percuma ini sahaja boleh membayar balik pelaburan pendaftaran Workshop Jutawan Internet anda, sepertimana yang dialami oleh peserta-peserta lepas.
(*tertakluk pada syarat dan peraturan)

PERCUMA #9 (Bernilai RM100):
E-book "101 Cara Promosi":
Ebook laris di pasaran Irfan Khairi, "101 Cara Promosi" akan membantu anda dalam membantu promosi laman web perniagaan Internet anda.

Pelajari bukan 8, bukan 15, bukan 20, tetapi 101 cara promosi perniagaan Internet anda! Soalan anda, bagaimana anda boleh promosikan laman web anda akan pasti terjawab!


 

Daftar hari ini pada harga RM890 dan dapatkan pemberian
percuma bernilai RM1,360!

Tarikh Waktu Tempat Speaker Status
Ahad 6hb April 2014 9.00 am - 5.30 pm IKSB HQ Irfan Khairi PENUH!
Sabtu 10hb Mei 2014 9.00 am - 5.30 pm IKSB HQ Irfan Khairi PENUH!
Sabtu 14hb Jun 2014 9.00 am - 5.30 pm IKSB HQ Irfan Khairi PENUH!
Ahad 28hb September 2014 9.00 am - 5.30 pm IKSB HQ Irfan Khairi DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN
SESI TERAKHIR 2014!


Tempat adalah eksklusif kepada kumpulan peserta yang kecil sahaja!
hanya 12 3 tempat kosong lagi!*

DAFTAR SEKARANG SUPAYA ANDA
TIDAK TERLEPAS DARI MENYERTAI!

* Workshop Perniagaan Internet #1 PALING LARIS di Malaysia yang TERBUKTI menghasilkan PALING RAMAI Usahawan Internet Malaysia yang berjaya!

5 cara bayaran pendaftaran:


1. Daftar online menggunakan kad kredit RM990 RM890 ..Visa..MC
>>> Klik di sini untuk membuat bayaran online

2. Bank-in tunai RM990 RM890 ke akaun bank kami dan fax kepada kami bank-in slip
>>> Klik di sini untuk membuat bayaran bank-in

3. Pebayaran RM990 RM890 melalui online banking (Maybank2u, CIMB Click, dll.)
>>> Klik di sini untuk membuat bayaran melalui online banking


4. Hantar cek RM990 RM890 melalui pos
>>> Klik di sini untuk membuat bayaran melalui cek

5. Hantar wang pos / kiriman wang RM990 RM890 melalui pejabat pos
>>> Klik di sini untuk membuat bayaran wang pos / kiriman wang
HakCipta terpelihara © 2014 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik. TERMS & CONDITIONS PERNIAGAAN INTERNET