Adakah anda memiliki laman web perniagaan Internet?


Tahukah anda, sekiranya laman web anda tidak kelihatan profesional, ia mengurangkan keyakinan pelawat untuk membeli daripada anda dan ini akan menjejaskan jualan dan keuntungan perniagaan anda?


Mungkin anda pernah dengar untuk mencipta laman web profesional akan memakan belanja sehingga melebihi RM500? Dan sering kali melebihi RM1,000?


Dengan perkhidmatan reka laman web 'face-lift' Cayalah!com, kami akan memberi laman web anda tampak lebih profesional supaya pelawat anda akan lebih yakin dengan perniagaan Internet anda dan membeli daripada anda! Harganya? Amat rendah!Apakah maksud website face-lift Cayalah?

Website face-lift Cayalah! adalah perkhidmatan kami mereka semula atau membaik pulih laman anda supaya ianya kelihatan lebih profesional. Hmm.. mungkin lebih mudah sekiranya anda ikuti contoh berikut…

Seorang usahawan Internet mendekati kami dengan laman webnya yang kurang professional. Oh-oh! :(Adakah anda rasa yakin untuk membeli dari laman web sebegini?


Team Cayalah! memantau laman web HalalGelatine dan menciptakan pembaharuan!... Ta-daaa! :)http://www.halalgelatine.com
Sudah tentunya keyakinan anda bertambah dengan laman web sebegini!

Dengan penampilan yang lebih profesional, laman web HalalGelatine.com mendapat lebih ramai pelanggan dari seluruh dunia!

Razzi Rahman, HalalGelatine.com, Berita TV9,
Usahawan Internet menjual gelatin halal ke seluruh dunia!


...sehingga kisah kejayaannya dipaparkan di TV! :DSudah tentu, kami tidak dapat menjanjikan laman anda mendapat liputan di TV! Tetapi, dengan laman web yang lebih profesional...

... kepercayaan orang ramai terhadap perniagaan Internet anda akan meningkat dan ini dapat meningkatkan lagi jualan laman web anda serta menambahkan keuntungan perniagaan Internet anda!

Berikut adalah contoh laman web SEBELUM
mendapat "face lift" Cayalah...


Adakah anda rasa yakin untuk membeli dari laman web sebegini?

... ini pula adalah SELEPAS mendapat face-lift Cayalah, ini adalah hasilnya...


Sudah tentunya keyakinan anda bertambah dengan laman web sebegini!

Berikut adalah satu lagi contoh laman web SEBELUM
mendapat "face lift" Cayalah...


Adakah anda rasa yakin untuk membeli dari laman web sebegini?

SELEPAS mendapat face-lift Cayalah, ini adalah hasilnya...


Sudah tentunya keyakinan anda bertambah dengan laman web sebegini!

... besar perbezaan dan impak yang diberikannya bukan?

Jadi, sekiranya anda ingin membaik pulih laman web anda melalui perkhidmatan face-lift Cayalah!, email kami segera. Kami hanya memerlukan nama anda, alamat email anda dan URL anda untuk kami memantau dan menasihatkan anda bagaimana kami dapat mengubah laman anda supaya menjadi lebih… Cayalah!

Oh ya! Pada ketika ini, harga untuk perkhidmatan Cayalah!com adalah hanya RM350 sahaja. Sudah semestinya harga ini adalah amat rendah sekiranya dibandingkan dengan perkhidmatan mencipta laman web di pasaran kini! Mulakan Langkah #1 anda sekarang...

Tetapi... oleh kerana Team Cayalah! adalah kecil (masih lagi baru), kami terpaksa hadkan pesanan kepada 6 laman web sahaja setiap bulan. Oleh itu, sekiranya anda benar-benar berminat, hubungi kami serta merta dengan menghantar email kepada kami! Hantarkan email anda kepada info@rahsiainternet.com bersamaan URL laman web anda!

PERCUMA Bernilai RM100!
(Untuk waktu yang terhad)


Bukan sahaja anda akan memiliki laman web baru yang menambahkan kepercayaan pelawat untuk menjadi pelanggan. Tetapi, anda juga akan menerima Ebook "101 Cara Promosi" untuk memaksimakan kaedah-kaedah promosi laman web baru anda!

E-book "101 Cara Promosi": Ebook laris di pasaran Irfan Khairi, "101 Cara Promosi" akan membantu anda dalam membantu promosi laman web perniagaan Internet anda.

Pelajari bukan 8, bukan 15, bukan 20, tetapi 101 cara promosi perniagaan Internet anda! Soalan anda, bagaimana anda boleh promosikan laman web anda akan pasti terjawab!

Lakukan pesanan sekarang untuk mendapat pemberian percuma bernilai RM100 ini. Kami akan menghentikan pemberian ini pada bila-bila masa sahaja! Mulakan langkah #1 anda...Hantarkan email dengan tajuk "CAYALAH!" kepada kami di info@rahsiainternet.com bersamaan maklumat di bawah:

  • Nama anda
  • Alamat laman web anda (URL)
  • Alamat email anda

Kami akan menghubungi anda secepat mungkin!

Sekiranya anda mempunyai soalan, atau
ingin membaca soalan lazim, klik di sini…

 

*Diskaun RM50 kepada bekas peserta-peserta seminar RahsiaInternet.com! Hubungi kami ;)


HakCipta terpelihara © 2010 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik. TERMS & CONDITIONS PERNIAGAAN INTERNET