Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar

Buku RJJIT & SOIMR

Buku Perniagaan Internet #1 Terlaris di Malaysia!

"Buku hebat ini senang dibaca, mudah di faham dan lebih pentingnya boleh membantu pembaca untuk berjaya di Internet. Irfan juga melakukan apa yang ditulisnya - he walks the talk. Saya tahu kerana saya sendiri adalah pelanggan Irfan melalui Internet!"

Azizi Ali, Millionaires Coach.
Pakar kewangan #1 Malaysia dan penulis buku-buku kewangan terlaris Malaysia!

8 Sebab Mengapa Buku Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar adalah Sumber RUJUKAN UTAMA...
"101 Cara Promosi Perniagaan Internet Anda"


Jutawan-jutawan Internet dunia mengetahui lebih banyak lagi cara promosi yang jarang didedahkan...94% perniagaan Internet gagal dalam tahun pertama. Sebab utamanya adalah kurangnya promosi. JANGAN jadikan perniagaan Internet anda sebahagian dari statistik ini.

E-book 101 Cara Promosi oleh Irfan Khairi pasti akan membantu anda dengan menunjukkan cara-cara promosi perniagaan Internet anda. Anda akan didedahkan...

  • 101 cara promosi perniagaan Internet anda
  • Contoh implementasi 101 cara promosi
  • Mendapatkan pelanggan baru dan menambahkan pelanggan sedia ada
  • Tip Xtra Irfan Khairi!

Bayangkan sekiranya anda mengetahui 101 teknik promosi. Kebarangkalian anda jumpa dengan teknik promosi yang ideal dan menghasilkan pelanggan paling ramai adalah amat tinggi!

Untuk maklumat lanjut, klik di sini!

 

Manual Mudah-Di-Ikuti Cara Membina Laman Web Perniagaan Internet anda yang Pertama!

Sejak terbitnya buku Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar, kejayaan jualan yang tidak disangka tercatat. Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar menjadi buku perniagaan Internet paling laris di Malaysia sehingga kini!

Namun begitu, terdapat beberapa persoalan yang sering kami terima. Soalan yang utama kami terima daripada pembaca adalah...

"Bagaimana caranya membina laman web perniagaan Internet?"

dan

"Bagaimana menerima bayaran pelanggan di Internet?"

Memperkenalkan..

CD Rom: Langkah MUDAH 1-2-3
Membina Laman Web Perniagaan
Internet anda yang Pertama!

Manual ini adalah khas untuk mereka yang ingin memulakan perniagaan Internet dari rumah dengan mengikuti langkah-langkah mudah diikuti.

Untuk maklumat lanjut, klik di sini!

HakCipta terpelihara © 2014 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik. TERMS & CONDITIONS PERNIAGAAN INTERNET