Kad Kredit

....

Terima kasih kerana ingin membeli Soal Jawab Perniagaan Inetrnet menggunakan kad kredit. Sistem pembayaran kami adalah 100% selamat.

Harga adalah RM30.00....

PENTING: "DESIGN NETWORK" akan tertera di penyata kad kredit anda untuk menandakan pembayaran ini.

Buat masa ini, penghantaran adalah ke Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak Sahaja. Penghantaran akan dilakukan melalui Pos Ekspres. Penghantaran akan dilakukan dalam masa 48jam selepas kami menerima confirmation wang anda telah dimasukkan. Anda akan menerima buku tersebut dalam masa 1-3 hari selepas penghantaran bergantung kepada lokasi. Penghantaran Pos Ekspres adalah cepat dan selamat.

Kami akan menghantar confirmation email bersamaan tracking number penghantaran apabila buku anda dihantar. Tracking number boleh digunakan untuk menyemak status penghantaran secara online. Pastikan email yang anda berikan adalah betul.


Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami

HakCipta terpelihara © 2010 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik. TERMS & CONDITIONS PERNIAGAAN INTERNET