Saya berminat untuk menyertai workshop ini. Bagaimana cara untuk saya daftar?


Untuk daftar, anda perlu membayar yuran workshop iaitu RM890 pada ketika ini. Anda boleh membayar menggunakan kad kredit, bank-in, internet banking, menghantar cek ataupun menghantar wang pos.

Untuk membayar menggunakan kad kredit, klik di sini. Kami menerima bayaran online menggunakan VISA ataupun MASTERCARD. Kad kredit anda akan diproseskan serta merta dan anda akan didaftarkan untuk Workshop Jutawan Internet secara automatik. Perkhidmatan bayaran kad kredit kami adalah 100% selamat.

Anda juga boleh memasukkan bayaran yuran terus ke akaun simpanan kami iaitu CIMB. Untuk maklumat bank-in, klik di sini. Untuk memastikan tempat anda ditetapkan, daftar hari ini sementara masih lagi terdapat tempat kosong. Anda akan didaftarkan untuk Workshop Jutawan Internet secara automatik.

Untuk Internet banking, anda memerlukan maklumat yang sama seperti bank-in. Klik di sini untuk mendapatkan maklumat akaun kami untuk anda lakukan Internet banking. Internet banking hanya dibolehkan sekiranya anda sudah sedia subscribe kepada khidmat online banking seperti Maybank2u atau CIMB Click. Anda akan didaftarkan untuk Workshop Jutawan Internet secara automatik.

Pembayaran boleh dilakukan menggunakan cek. Anda perlu menghantar cek tersebut melalui pos ke alamat kami. Untuk maklumat pembayaran melalui cek, klik di sini. Sebelum menghantar cek, anda perlu SMS kami di 016 36 999 55 untuk kami reserve tempat anda sementara menunggu cek tersebut sampai kepada kami. Kami hanya dapat reserve tempat anda selama 5 hari.

Untuk pembayaran menggunakan wang pos (melalui pejabat pos), anda boleh dapatkan maklumat wang pos dengan klik di sini. Sebelum menghantar wang pos, anda perlu SMS kami di 016 36 999 55 untuk kami reserve tempat anda sementara menunggu cek tersebut sampai kepada kami. Kami hanya dapat reserve tempat anda selama 5 hari.

Berikut adalah beberapa testimonial dari peserta workshop ini:


"Penampilan dan persembahan saudara Irfan yang tidak terlalu konservatif dan tidak terlalu teknikal memudahkan workshop ini difahami walaupun peserta bukan yang arif dalam bidang IT...

Dengan 'passion' dan sikap keterbukaan terhadap ilmu dan pendekatan yang baru, sesiapa pun boleh berjaya"

Manan Ngah
Ahli muzik & Penggubah lagu


"If you want to learn about business, you need to go to a Business School. If you want to learn about medicine, you go to a Medic School...

...If you want to learn on how to get rich on the Internet, you'll need to learn from an Internet Millionaire himself! Irfan Khairi shows you step by step guide on how to start any business online and the secrets on how to maximize your profits!"

Sean Roach
Pakar motivasi antarabangsa"Workshop terbaik yang pernah saya hadiri selama 20 tahun pengalaman saya bekerja"

Zalela Abd Razak
Kuala Lumpur


"Workshop yang amat berguna kepada sesiapa sahaja yang ingin menambahkan pendapatan. Irfan really walks the talk. Harga yang ditawarkan memang amat sepadan dengan perkhidmatan yang diberi. Terima Kasih!"

Mohd Afiq Wildan
Sungai Petani, Kedah"It is more than worth to pay for my flight - rich of information! I am sure I can be a millionaire soon!"

Julie Ezwin Othman
Surrey, United Kingdom


"Saya pernah menghadiri seminar Internet dengan yuran RM6,700 tetapi masih belum memulakan perniagaan Internet. Tetapi workshop ini ringkas, mudah dan esok saya akan mulakan 'my Internet business'!"

Md. Khairul Jamlli
Pulai, Johor


Adakah jawapan ini dapat membantu anda?
 

HakCipta terpelihara 2010 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik. TERMS & CONDITIONS PERNIAGAAN INTERNET