Saya telah daftar. Tetapi, apabila tiba tarikh tersebut saya tidak dapat hadir Workshop Jutawan Internet oleh sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan. Apakah pilihan saya?

Jikalau anda telah daftar, dan pada waktu hampir dengan Workshop Jutawan Internet anda ketahui bahawa anda tidak dapat menghadirkan diri, terdapat dua pilihan:

  1. Anda boleh mencari wakil untuk menggantikan tempat anda- sama ada ahli keluarga atau kenalan anda. Dengan menggantikan tempat anda, tiada kos tambahan dikenakan. Anda perlu memberitahu kami terlebih awal sekurang-kurangnya 3 hari sebelum Workshop sekiranya tempat anda diwakilkan. Nama, e-mail dan nombor handphone wakil/pengganti perlu disertakan.

  2. Anda boleh menundakan penyertaan anda kepada tarikh workshop yang lain (tarikh akan datang). Kos pengurusan RM100 dikenakan sekiranya anda ingin menundakan penyertaan anda. Kos ini adalah kerana sejurus selepas anda daftar, tempahan tempat duduk dan bahan-bahan workshop telah pun dilakukan.

Sebarang pertukaran penyertaan sama ada mencari wakil ataupun menundakan penyertaan mesti diberi tahu sekurang-kurangnya 3 hari sebelum tarikh workshop. Hubungi kami melalui SMS 016 36 99955 atau Email info@rahsiainternet.com

Yuran penyertaan penuh tidak dapat dipulangkan (non-refundable)Adakah jawapan ini dapat membantu anda?
 

HakCipta terpelihara 2010 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik. TERMS & CONDITIONS PERNIAGAAN INTERNET