Saya tidak mahir dalam bidang IT. Adakah workshop ini sesuai untuk saya?

Workshop ini direka khas bagi mereka yang tidak mempunyai latar belakang yang mendalam dalam bidang IT (beginners). Namun begitu, workshop ini menganggap anda mengetahui cara penggunaan perisian harian seperti Microsoft Word, E-mail dan juga sering menggunakan Internet (email atau mencari maklumat).

Salah satu sesi workshop ini akan mengajar cara membina laman web perniagaan dengan langkah-langkah mudah. Apa yang anda perlu ada adalah sikap ingin belajar. Sesi ini hanyalah 1 jam dari keseluruhan workshop. Anda juga akan diberikan step-by-step guide dalam mebina laman web perniagaan mudah untuk rujukan selepas workshop.

Anda tidak perlu menjadi seorang pakar IT untuk menjalankan perniagaan di Internet.

Berikut adalah beberapa testimonial dari peserta mengenai keberkesanan workshop ini:


"Penampilan dan persembahan saudara Irfan yang tidak terlalu konservatif dan tidak terlalu teknikal memudahkan workshop ini difahami walaupun peserta bukan yang arif dalam bidang IT...

Dengan 'passion' dan sikap keterbukaan terhadap ilmu dan pendekatan yang baru, sesiapa pun boleh berjaya"

Manan Ngah
Ahli muzik & Penggubah lagu


"Irfan membuat belajar menjana pendapatan dari Internet mudah untuk difahami untuk sesiapa sahaja dan boleh diaplikasikan secara logik. Jutawan "down-to-earth" yang memberi keputusan!"

Emily Ng
Kuala Lumpur


"Saya pernah menghadiri seminar Internet dengan yuran RM6,700 tetapi masih belum memulakan perniagaan Internet. Tetapi workshop ini ringkas, mudah dan esok saya akan mulakan 'my Internet business'!"

Md. Khairul Jamlli
Pulai, JohorAdakah jawapan ini dapat membantu anda?
 

HakCipta terpelihara 2010 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik. TERMS & CONDITIONS PERNIAGAAN INTERNET