Testimonial

"Tidak seperti pakar perniagaan Internet yang lain, Irfan Khairi melakukan apa yang diajarnya untuk menjana pendapatan dari rumah. Kaedah berniaga yang ditunjukkan olehnya adalah amat berkesan.

Teknik yang diajarnya telah kami gunakan untuk memberi pulangan berkali-kali ganda melalui laman web kami"


~Azizi Ali
Jutawan

Penulis terlaris buku-buku kewangan Malaysia #1 termasuk
"Lahirnya Seorang Jutawan" & "Jutawan dari Planet Jupiter"


"Penampilan dan persembahan saudara Irfan yang tidak terlalu konservatif dan tidak terlalu teknikal memudahkan workshop ini difahami walaupun peserta bukan yang arif dalam bidang IT...

Dengan 'passion' dan sikap keterbukaan terhadap ilmu dan pendekatan yang baru, sesiapa pun boleh berjaya"


~Manan Ngah
S.M.T, A.M.T, P.P.N
Ahli muzik & Penggubah lagu"Bidang pengacaraan & perniagaan e-dagang? sememangnya dua cabang yang jauh berbeza! Tetapi berbekalkan ilmu & pengetahuan yg dikongsi oleh Irfan, Fifi kini berjaya menjalankan kedua-duanya serentak.

Tips-tips Irfan juga amat mudah difahami & 'straight to the point', membuatkan Fifi tidak perlu menjadi pakar IT untuk memulakan perniagaan di internet..."


~Noor Hafiza Saharuddin @ Fifi

Pengacara TV3 "Bersama Mu" / Model
www.TeamFifi.com


"Sebagai seorang surirumah, saya tak pernah terfikir untuk mempunyai website perniagaan saya sendiri. Maklumlah, setelah lama meninggalkan dunia internet dan komputer, saya dah lupa banyak mengenainya hatta bagaimana nak membaca email sekalipun! Tetapi semuanya berubah setelah saya kerap melihat berita mengenai saudara Irfan Khairi di mana-mana. Saya telah membaca bukunya dan membuat keputusan untuk pergi ke workshop beliau. Workshop yang sarat dengan maklumat dan panduan! Cara penyampaian Irfan yang bersahaja dan bersunguh-sungguh memudahkan pemahaman saya. Bantuan yang diberikan selepas workshop juga sangat membantu.

Akhirnya dengan panduan yang diberikan oleh saudara Irfan, alhamdulillah
saya berjaya mewujudkan perniagaan internet saya sendiri. Walaupun
perniagaan ini baru, saya berazam untuk mengembangkannya lagi. Saya tak akan menoleh ke belakang lagi dan saya yakin insyaallah saya akan berjaya! Terima kasih Irfan Khairi!"


~Azlina Abdul Aziz
www.belajarquran.com


"Sebelum saya menyertai Workshop Jutawan Internet, saya terbelah bahagi oleh kerana komen dari mereka yang skeptik bahawa kursus sebegini membuang masa, wang dan tenaga. Namun begitu, semua komen-komen skeptik sering datangnya dari mereka yang pandai bercakap sahaja dan tidak pernah menghasilkan kejayaan dalam bidang Internet- walaupun mereka dari bidang IT!

Pada hakikatnya, walaupun saya telah membaca buku Irfan, masih banyak saya pelajari dan fahami mengenai perniagaan Internet melalui workshop ini! Kini saya melihat segalanya dengan lebih jelas lagi. Keputusan saya untuk memandu 7 jam dari Kota Bharu ke Kuala Lumpur untuk turut menyertai adalah keputusan yang amat tepat! Saya BERSEMANGAT! ...dan kini memandang jauh ke masa hadapan yang lebih cerah!"

*Klik di sini untuk testimonial terkini (3 bulan selepas menyertai Workshop Jutawan Internet!)


~Razzi Rahman
Usahawan
www.halalgelatine.com/my
Pelakon & Penyanyi popular 90-an "Rambulan Kesiangan" & "Syakila"


"Irfan bukan sekadar mengajar ilmu internet, malah beliau mengajar kita rahsia mengenali potensi dan kekuatan diri serta bagaimanakah menggunakan potensi diri tersebut untuk manfaat diri, agama dan negara. Sesungguhnya usaha Irfan telah memberi manfaat kepada dunia!"


~Br. Izu
Motivator
www.motivatorpelajar.com


"Penyampaian workhop oleh Irfan simple, mudah dan menyeronokkan. Banyak idea dan cara yang tidak saya ketahui malah tak terlintas langsung bahawa ia amat saya perlukan untuk membantu pemasaran dan perkhidmatan perniagaan saya. Kini berbekalkan tip-tip yang saya perolehi dari workshop, bukan sahaja akan meluaskan pasaran perniagaan sedia ada malah memberikan saya idea untuk menambahkan jenis perniagaan saya.

Nasihat dan tunjuk ajar dari Irfan (berdasarkan pengalamannya sendiri) sudah tentu berbaloi dengan pelaburan saya untuk menghadiri workshop ini. Tambahkan ilmu dan anda akan terus maju!" klik


~Hj Hayat
www.my-name-card.com


"Sebelum ini saya langsung tak mesra IT, malah baca email pun amat jarang sekali! Dengan takdir tuhan, saya terjumpa buku 'Rahsia Jutawan Internet' dan EUREKA! Inilah dia solution yg saya cari untuk idea bisnes yg terpendam selama setahun!

Berikutnya saya menyertai workshop Jutawan Internet oleh Irfan Khairi dan dari situ, keyakinan untuk memasarkan produk saya itu secara online di
internet tak dapat dinafikan lagi!


Berbekalkan tips-tips praktikal yang diberikan, kini bisnes internet saya telah menjadi kenyataan! Lebih hebat lagi, saya berjaya memperolehi pendapatan melebihi RM1,000 dalam masa 30 hari selepas laman web saya dilancarkan- dan ini hanya merupakan kerja sambilan dari rumah!

Betapa saya amat hargai after workshop service. Bimbingan Irfan & krew membantu memperbaiki perniagaan internet saya dari masa ke semasa! Mereka memang kotakan janji mereka tentang Bimbingan 1 Tahun itu!Terima kasih Irfan Khairi & Krew Rahsia Internet!"


~Tazilan Ibrahim

www.ideaBISNESluarbiasa.com


"Workshop Jutawan Internet ini telah merubah kehidupan saya. Bermula daripada kosong saya mengambil keputusan untuk menyertai workshop ini..

Pada mulanya ramai yang tidak percaya dengan kebolehan saya Jika anda melihat dari latar belakang saya (berasal dari keluarga susah di hulu sungai pendalaman Sarawak tanpa bekalan air dan elektrik) langsung tidak terdedah dan tidak kenal apa itu internet jauh sekali membuat perniagaan melaluinya.

Saya mengeluarkan simpanan saya untuk membeli tiket kapal terbang dan membayar yuran workshop Jutawan Internet. Kini perniagaan internet saya memberi pulangan lebih daripada apa yang saya belanjakan untuk mengikuti workshop ini...

Kesimpulannya wang dan masa bukanlah alasan untuk kita melakukan sesuatu perkara tapi berkaitan dengan apa yang akan kita dapat selepas menghadiri workshop Jutawan Internet Ini..!! Saya akan mengikuti jejak Irfan.!!"


~Bent/Bandang Daniel
www.convertdv.com


"I've seen some local Internet Marketers preaching about just how good they are on Internet money making, but your expertise and frank opinions about the whole Internet business really pumped up my adrenalin into working much further on my online business.

I see something which other Internet Marketers don't have: Your Honesty and Integrity."


~Sunny Tan

Usahawan Internet Malaysia
E Learning Avenue & Tips.com.my


"In the fast few months I discovered a whole new wave of inspired Malaysians conquering the e-commerce arena both locally and internationally.

I tracked most of them back to a single source: your series of Jutawan Internet Workshops.

Whatever you have going on in there, it's magic!"


~Gobala Krishnan

Usahawan Internet Malaysia


Harga kursus saudara itu amat berbaloi jika dibandingkan dengan pengetahuan dan kesedaran yang saya miliki kini. Saya langsung tidak teragak-agak untuk melaburkan duit saya sebaik sahaja saya terbaca didalam akhbar tentang kursus Jutawan Internet Asas saudara itu. Bagi saya, ianya adalah satu aset. Telah banyak program kursus perniagaan yang saya pergi, tetapi ianya tidak sebaik kursus yang saudara Irfan berikan.

Benar kata-kata Encik Azizi Ali " Tidak seperti pakar perniagaan Internet yang lain, Irfan Khairi melakukan apa yang diajarnya untuk menjana pendapatan dari rumah. Kaedah berniaga yang ditunjukkan olehnya adalah amat berkesan."

Keikhlasan saudara untuk membantu memberikan kesedaran dan mendedahkan setiap peluang-peluang perniagaan yang ada di internet, tergambar dari penyampaian kursus saudara itu. Anda adalah seorang GURU.


~Rushdi Baharum

www.rahsiaebook.com


Sepanjang 3 tahun menjalankan perniagaan pusat kecantikan,telah lebih 20 kursus yang saya sertai termasuklah kursus usahawan, kursus berkaitan internet dan kursus motivasi, tetapi tidak sama dengan Workshop Jutawan Internet yang hanya mengambil masa dari pagi hingga ke petang tetapi semuanya lengkap.

Saya akui ini adalah kursus yang terbaik yang pernah saya hadiri. Terima kasih buat Irfan dan Krew Rahsia Internet


~Hanim Kirrana


Sebelum menyertai workshop Jutawan Internet saya merupakan seorang yang langsung tidak tahu tentang internet business, website designing serta sering tertanya-tanya "Mengapa mereka boleh buat duit juta-juta hanya dengan internet?".

Tetapi setelah menyertai workshop hebat ini, saya dah tau rahsianya - yang sememangnya jauh daripada jangkaan saya. Irfan memang "Walks the talk", "Cakap serupa bikin", dan mengendalikan workshop dengan bersungguh-sungguh supaya para peserta dapat memahami segala isi kandungan yang cuba disampaikan.

Saya merasa berbangga kerana ada orang Melayu ISLAM yang berjaya dalam bidang ini, maka tuntutan fardhu kifayah sudah terlepas. Saya mendoakan semoga Irfan dan teamnya terus berjaya dunia akhirat serta tabah menghadapi segala ujian dan cabaran yang mendatang.


~Mohd Afiq Wildan bin Halim

www.perkongsianbijak.com


What I can say is Thank You, thank you , thank you. I was pretty
excited to attend the session, and I made the right decision in attending this workshop. Money worth and full of surprises and bonuses.

After attending this workshop I have a crystal clear idea what I need
to do to set up an internet business.

Thank You again for sharing your knowledge and expertise with us. I
can't wait and am full of zest to start planning, using the workbook as a guideline.


~Kak Aini


Sebelum menghadiri Workshop Irfan Khairi saya banyak buat kesilapan, saya hanya pelajari dari panduan buku sahaja. Jadi dengan menghadiri Workshop Jutawan Internet dari Irfan Khairi yang memang arif dalam bidang ini. Dari penerangan nya yang kukuh dan simple, dapat saya fahami dengan begitu mudah.

Sebaik saja pulang dari apa yang saya pelajari, saya terus practikan dan telah ubah suai lelaman saya.Juga saya telah menambah "tracker software" yang di syorkan untok mengetahui berapa banyak kah pengunjung yang melawat lelaman saya! Itu penting dari sudut biz melalui Internet. Saya juga telah berani menerima pesanan bayaran dari card credit. Semua ini Dr. Irfan yang mengesyorkan jika kita nak lebih ramai pelangan. Nah, dalam masa 4 hari saya dapat dua "closed order" bernilai S$1250.00. Terima kasih Irfan dan krew Jutawan Internet


~Adnan
Adnan Photography (Singapore)
www.adnanphotography.com

Kembali ke Workshop Jutawan Internet

HakCipta terpelihara © 2014 RahsiaInternet.com & Irfan Khairi Sdn Bhd. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik. TERMS & CONDITIONS PERNIAGAAN INTERNET